Skip to content

Om DreamTM

DreamTM Norway er et selskap som ble stiftet i 1998 under navnet Plug`n Play. I 2007 så fusjonerte de to selskapene Plug`n Play og Våler Radio & Tv og ble til DreamTM Norway. Denne sammenslåingen resulterte i at produktspekteret vårt ble utvidet med over 10.000 produkter som nå alle ligger tilgjengelige på våre internettsider. Vi opererer ikke med før og nå priser, men pris i fysisk butikk, kontra pris på våre websider. Begge prisene er oppgitt for produktene der prisen i butikk er overstreket. Bestilles det på våre websider så letter det vårt arbeid og sparer oss for tid, dette gjør at varene ofte kan selges til en lavere pris. Du kan også bestille på web, vi plukker ordren og sender fakturaen på epost som kan betales på vips. Ordren kan hentes i den fysiske butikken i Våler da varene er klare for levering. På denne måten oppnår du vår beste pris selv om du skal handle i vår fysiske butikk i Våler. Dette er vår måte for “bestill og hent”.  Vi plukker og leverer ut varer på tirsdager (10:00-16:00) torsdager (10:00-16:00) og lørdager 10:00-13:30.

DreamTM Norway har spesialisert seg innenfor tradisjonelt fiskeutstyr samt det som retter seg mot fiskestelltiltak. Vi har opparbeidet oss god kompetanse innenfor fiskekultivering og utvikling og produksjon av spesialutstyr til dette formålet. DreamTM Norway er en stor og attraktiv tilbyder av kvalitetsprodukter, der kvalitet, kundeservice og oppfølging vil være våre kjennetegn.

Vi er registrert med disse opplysningene:
DreamTM Norway
Vaalgutua 223
2436 Våler i Solør
Norge
Orgnr 979477147

RETUR AV VARER

Dersom du angrer på kjøpet så kan du etter angrefristloven returnere ubrukt vare til oss. Varen må fremstå som ubrukt, skadefri og komplett med original forpakning. Du kan returnere varen innen 30 dager fra varen er mottatt. Varene skal sendes til DreamTM Norway, Vålgutua 223, 2436 Våler. Gi oss beskjed før du sender varene slik at vi få kontonr dit refusjonen av beløpet skal sendes da vi mottar pakken. Send oss beskjed på info@dreamtm.no  Ta kontakt på tlf 911 60 106 tirsdager, torsdager eller lørdager. Vi dekker da fakturabeløpet for varen inkludert frakt for denne en vei. Returfrakt må dekkes av avsender.
Mobil 91160106
msn asoerlie@online.no
E-post: info@dreamtm.no

Domener tilknyttet selskapet:
www.dreamtm.no
www.hobbyfiske.no
www.visitfinnskogene.no

Vi har butikk i Våler sentrum, besøk oss!

Åpningstider

Mandag: Stengt da vi er på uteoppdrag
Tirsdag: 10:00-16:30
Onsdag: Stengt da vi er på uteoppdrag
Torsdag; 10:00-16:30
Fredag Stengt da vi er på uteoppdrag
Lørdag 10:00-14:00

About DreamTM

DreamTM Norway was established in 1998 as Plugn Play Norway. Plugn Play was a company that came from a split from our first company that was established in 1992, Vaaler Radio & Tv. In 2007 we made a fusion between the two companies, that resulted in one big company called DreamTM Norway. DreamTM Norway has 10 000 products where all of them is shown on our webpage.

All the prices is Norwegan Krons, where one Euro is about 9 krons and where one USDollar is about 9 krons. All the prices is included 25% norwegan tax, that will be removed when orders comes from outside Norway. We send all over the world by payment upfront. We send invoices directly by emails. Actual Freight will be added for freight out of Norway. Please feel welcome to try us out.

Personvernerklæring for DreamTM Norway Denne personvernerklæringen ble oppdatert 26 mai 2018. Personvern

I DreamTM er vi opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, (GDPR)). Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, under hvilke omstendigheter vi kan videreformidle dem til andre, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet. Personvernerklæringen gjelder bruken av vår webside og aktiviteter knyttet til salg, markedsføring og effektuering av kundeavtaler. Den gjelder også de som henvender seg til oss via epost eller via sosiale medier som facebook.

Hvem er DreamTM Norway?
DreamTM selger hovedsakelig utstyr innen fiske og friluftsliv. Selskapets hovedkontor ligger i Våler, Norge. Hovedkontorets registrerte kontoradresse er Vålgututa 223, 2436 Våler, Norge. DreamTM er dataansvarlig og selskapets kan kontaktes på e-post: info@dreamtm.no
Når samler vi inn personopplysninger om deg?

• Vi samler kun inn data om deg som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre en handel med deg som kunde. Dvs Navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Vi har ingen egne tjenester som samler inn og lagrer kontoinformasjon eller passord.

• Når du bestiller varer fra oss som du ønsker å få tilsendt eller når du samhandler med oss personlig via epost, gjennom korrespondanse i sosiale medier eller via websidene våre. Epost og korrespondanse blir slettet fortløpende når den ikke lenger er hensiktsmessig for oss å lagre. Korrespondanse som foregår via epost lagres lokalt hos oss til vi ikke lenger anser det nødvendig å lagre.

• Når vi samler inn personopplysninger fra andre legitime kilder, som tredjeparts datainnsamlere, offentlige kilder eller sosiale nettverk. Vi har ikke tilgang til mer data enn du da har gitt disse kildene tillatelse til å bruke eller dele.

• Vi kan samle inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse, og hvis denne interessen ikke overstiges av dine personverninteresser. Før dataene samles inn, foretar vi en vurdering for å forsikre oss om at det er etablert en gjensidig interesse mellom deg og DreamTM Norway.

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger? Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre direktesalg, direkte markedsføring og kundeservice relatert til handel som foretas eller skal foretas hos oss. Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

• Sende deg markedsføringskommunikasjon som du ber om. Dette kan omfatte informasjon om produktene og tjenestene våre.

• Sende deg informasjon om produktene og tjenestene som du har kjøpt fra oss.

• Utføre direktesalgsaktiviteter i tilfeller hvor det er etablert en berettiget og gjensidig interesse for det.

• Svare på et «Kontakt meg»-skjema eller andre webskjemaer du har fylt ut på DreamTM sine websider.

• Følge opp innkommende forespørsler (kundestøtte, e-post, chat eller telefonsamtaler).

• Varsle deg om forsinkelser eller annet i forbindelse med levering av bestilt vare eller tjeneste.

Vår hjemmel for å samle inn personopplysninger

Innsamling av personopplysninger basert på berettiget interesse

Vi kan bruke personopplysninger hvis det anses å være av berettiget interesse, og hvis personverninteressene til datasubjektene ikke overstiger denne interessen. For å etablere hjemmelen for datainnsamlingen foretas det vanligvis en vurdering som identifiserer en gjensidig interesse mellom DreamTM og enkeltpersonen, oftest relatert til handel av varer og tjenester hos oss. Denne hjemmelen er primært knyttet til salgs- og markedsføringsformålene våre. Vi informerer med dette alltid enkeltpersoner om hvilke personvernrettigheter de har, og om formålet med å samle inn personopplysninger som legges inn hos oss av deg som bruker.

Hvilken type personopplysninger samles inn?

Vi samler inn navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse i tillegg til navnet på og kontaktinformasjonen du har gitt oss. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Websidene våre er knyttet til google adwords, og disse samler inn IP-adresser og handlinger utført på siden på grunn av statistikk og drift for og av sidene. Vi lagrer ikke slik informasjon selv.

Hvis du laster opp bilder eller videoer, legger ut innlegg eller kommentarer osv. på våre sider på sosiale plattformer, kan informasjonen leses av alle som har tilgang til denne siden, og brukes til formål som verken DreamTM eller du har kontroll over. Dermed har DreamTM ikke noe ansvar for informasjon du sender til slike sosiale plattformer.

DreamTM samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger.

Hvor lenge tar vi vare på personopplysninger? Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Samtidig vurderer vi behovet for å svare på forespørsler fra deg eller løse mulige problemer, overholde lovfestede krav under gjeldende lovgivning og behandle lovfestede krav/klager. I tillegg tar vi beskyttelsesformål i betraktning.

Dette betyr at vi kan oppbevare personopplysningene dine i en rimelig periode etter din siste samhandling med oss. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte. Personopplysningene er i stor grad lagret lokalt hos oss og for det meste i vårt faktureringsprogram, da etter en handel er oppstartet og/eller er gjennomført hos oss.

Rettigheter til egne personopplysninger

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

• Rett til å be om en kopi av personopplysningene som DreamTM har om deg. • Rett til å be DreamTM korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte. • Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for DreamTM å oppbevare slike data. • Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine. Sett at du for eksempel har samtykket til å motta digital markedsføringskommunikasjon: • Hvis du ønsker å trekke tilbake dette samtykket, kan du bruke epostadressen som inngår i denne kommunikasjonen. Merk at du fortsatt kan motta systemmeldinger og administrativ kommunikasjon, som ordrebekreftelser, systemmeldinger og varslinger om kontoaktivitetene dine, fra DreamTM • Rett til å be om at ytterligere databehandling begrenses dersom det har oppstått en tvist om nøyaktigheten eller behandlingen av personopplysningene dine. • Rett til å motsette deg behandlingen av personopplysninger dersom databehandlingen er basert på berettiget interesse og/eller direkte markedsføring. Alle spørsmål om personvernrettigheter skal sendes til info@dreamtm.no

Bruken av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på våre websider til å samle inn informasjon mens du navigerer på selskapets websider (websidens navigasjonsinformasjon). Denne informasjonen omfatter standardinformasjon fra nettleseren din, som nettlesertype og nettleserspråk, IP-adresse (Internett-protokoll) og handlingene du utfører på selskapets websider, som websidene du ser på og koblingene du klikker på.

Informasjonen brukes til å få websidene til å fungere mer effektivt, samt til å gi eierne av siden forretnings- og markedsføringsinformasjon. Vi bruker også inn informasjon om operativsystem, refererende side, banen gjennom webområdet, ISP-domene osv. Formålet er å forstå hvordan besøkende bruker et webområde. Informasjonskapsler og lignende teknologi hjelper oss til å skreddersy webområdet etter dine personlige behov samt til å oppdage og forebygge sikkerhetstrusler og misbruk. Hvis informasjonskapsler brukes alene, vil de ikke identifisere deg personlig. Informasjonen lagres ikke hos oss, men hos våre samarbeidspartnere/søkemotorer, som for eksempel google da denne tjenesten er brukt for å finne vår webside.

Deler vi opplysningene dine med noen?

Vi verken deler, selger, leier eller utveksler opplysningene dine med tredjeparter uten ditt samtykke, med unntak av det som beskrives nedenfor. Tredjeparts tjenesteleverandører som jobber på våre vegne: Vi kan sende opplysningene dine videre til våre distributører, agenter, underleverandører og andre assosierte organisasjoner med det formål at de skal levere tjenester til deg på våre vegne, for eksempel fraktselskap som benyttes i vareforsendelser til deg. Hvis lovpålagt:

Vi offentliggjør personopplysningene dine dersom det er pålagt ved lov, eller dersom vi som selskap med rimelighet mener at denne offentliggjøringen er nødvendig for å beskytte selskapets rettigheter og/eller for å overholde krav i forbindelse med en rettssak eller rettskjennelse. Vi vil imidlertid gjøre det vi kan for å sikre at personvernrettighetene fortsatt beskyttes.

Bruk av underleverandører (databehandlere og underdatabehandlere) Vi kan bruke underleverandører til å behandle personopplysninger på våre vegne. For eksempel våre regnskapskontorer som gjør lovpålagte oppdrag for oss. Hvis underleverandøren behandler personopplysninger utenfor EU/EØS-området, må slik behandling være i samsvar med rammeverket EU-US Privacy Shield, EUs standardkontraktsvilkår for overføring til tredjeland eller et annet spesifikt fastsatt rettslig grunnlag for overføringen av personopplysninger til et tredjeland.

Endringer i denne personvernerklæringen

DreamTM forbeholder seg retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen. Den gjeldende versjonen vil alltid være tilgjengelige på websidene våre. Vi oppfordrer deg til å sjekke personvernerklæringen fra tid til annen for å forsikre deg om at du er fornøyd med eventuelle endringer. Hvis vi gjør endringer som endrer personvernpraksisen betydelig, varsler vi deg på e-post eller ved å legge ut en melding på websidene våre før endringen trer i kraft.

Retten til å registrere en klage hos en tilsynsmyndighet

Hvis du er misfornøyd med måten personopplysningene dine er behandlet på, kan du i første omgang kontakte info@dreamtm.no Hvis du fortsatt er misfornøyd, har du rett til å henvende deg direkte til de nasjonale tilsynsmyndighetene for å få en avgjørelse. Tilsynsmyndighetene kan kontaktes på: • Norge: Datatilsynet www.datatilsynet.no
0
    0
    Handlekurv
    Your cart is emptyReturn to Shop